Werkwijze

3 pijlers

Ik onderscheid 3 pijlers. Zijn deze 3 pijlers in balans dan ben jij ook in balans.

Mindset

Dit is de basis voor je verandering, voor je groei. We gaan samen op zoek naar het ‘waarom’ je nu dit verhaal leest. 

Beweging

Ik geloof in beweging letterlijk en figuurlijk. We zijn gemaakt om te bewegen en niet om 8 uur lang op een stoel te zitten. Jouw personal trainingen vinden plaats in een unieke boutique gym in een private setting. Hoe mooi is dat? Geen andere klanten, just you and your coach. 

Voeding

Chips in, chips out. Je gooit ook geen zand in je motor. Geestelijke en lichamelijke fitheid hangt nauw samen met gezonde voeding. 

Nu lees je natuurlijk niet zonder reden dit verhaal. Om te bepalen waar jij behoefte aan hebt plannen we allereerst een gesprek om samen je doelen te bespreken.
In dit gesprek neem ik alles mee: zowel je fysieke doelen maar ook je groei als mens en als persoon. Dat klinkt zwaar niet?

Toch is dit de basis. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Vaak denken we alleen aan de fysieke aspecten maar als jij je gewoontes niet gaat veranderen dan val je zo weer terug in je oude (en vaak verkeerde) patronen.

Wat is het onderscheidend vermogen?

En wat kun je verwachten van mijn aanpak?

Doorzetten
We worden te makkelijk. Om te groeien is het nodig om ‘pijn’ te lijden. Ik wil jou graag laten zien tot wat jij allemaal in staat bent maar…. Blijf lekker thuis als je niet wilt doen wat je zegt. De wereld is naar mijn idee momenteel veel te soft aan het worden. Wind tegen? Dan kopen we toch lekker een elektrische fiets. Het regent? Dus je gaat niet rennen? Kom op zeg!

Verandering/ ontwikkeling
Ga voor de spiegel staan en kijk jezelf eens recht in de ogen. Je hoeft jezelf niet af te branden maar ben eens eerlijk nu. Doe je te weinig aan beweging, heb je geen tijd of ben je gewoon lui? Ben je een paar kilo te zwaar, heb je iets overgewicht of ben je gewoon te dik? Durf het te benoemen en ga er echt iets aan doen. Hoe hard ga jij rennen als jezelf gelooft dat je iets te zwaar bent?

Respect
Ik heb een hekel aan mensen die pesten of die te weinig respect tonen in de omgang met anderen. Be Humble. Ik heb respect voor jouw doelen, jouw verhaal en jouw gevecht met je jezelf en je doelen. Ik verwacht dit ook terug. Ben op tijd, luister en doe je best.

Humor
Neem jezelf niet te serieus en ben naast mijn serieuze kant ook klaar voor slechte grappen. We gaan hard werken maar ook plezier beleven. Waarom zou je immers iets structureel doen als je er geen plezier aan beleeft? (okay, sommige dingen moeten nou eenmaal)

Work hard en play hard
Ken je de 80-20 regel? Die gaat voor zoveel dingen op. Leef 80% gezond, gelukkig en sterk en de andere 20% is soms wel eens shit, ongezond of iets anders maar that’s life! Een keer pizza is niet erg maar elke week 5x pizza is ongezond. Verwacht een aanpak die ook ruimte biedt voor de leuke- en lekkere dingen van het leven. Anders ren je van aanpak naar aanpak, dieet naar dieet etc.
Leef! Geniet van je gezondheid. Geniet van je fitheid, geniet van de leuke dingen in het leven. Groei als persoon, als atleet, als mens. Ik geloof dat jij het kan, jij ook?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak?
Wil je investeren in jezelf of in je bedrijf (werknemers)? Neem dan de volgende stap en plan een afspraak.